Accessoires en uitrusting te koop in Brussel

Accessoires en uitrusting te koop in Brussel

Dank je wel!

De winst van onze boetiek en ons atelier wordt direct geïnvesteerd in onze projecten om de fiets te promoten. We willen jullie alvast bedanken om in onze boetiek te kopen. De verkoop stijgt jaar na jaar!

Ontdek hieronder welke artikelen te koop zijn in onze Pro Velo-boetiek in Brussel. We hebben veel producten in voorraad en bestellen regelmatig op verzoek bij onze verschillende leveranciers. Aarzel dus niet om ons te vragen naar artikelen die niet in de winkel te zien zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een artikel te bestellen dat we niet op voorraad hebben!

Dank je wel!

Verlichting en zichtbaarheid

Zichtbaar zijn op de weg is een prioriteit. Voor fietsers op zeer donkere wegen is het ook heel erg belangrijk om te goed investeren in fietslampen.

Oplaadbaar via een USB-poort, voorzien van magnetische bevestigingen, compact, helder… Ontdek ons brede assortiment lampen!

Of het nu gaat om een hesje, een tassenhoes of een broekbinder, deze reflecterende accessoires zorgen voor een goede zichtbaarheid!

Betrouwbare fietssloten

Hoe duur je fiets ook is, als je hem op een onbeveiligde plek moet stallen, is investeren in een goed slot absoluut noodzakelijk. Maar hoe kies je een betrouwbaar slot? De kwaliteit ervan is vaak gekoppeld aan de prijs en het gewicht.

Ontdek al onze tips over hangsloten of kom langs in onze boetiek. Aarzel niet om ons om advies te vragen over hoe je je fiets goed vastmaakt aan een vast punt.

Fietstassen en -manden

Zoek je een systeem om je boodschappen, je computer, je kampeeruitrusting of zelfs fietstassen mee te nemen dat compatibel is met je plooifiets?

Ons team helpt je de juiste apparatuur te vinden. Wij verkopen vooral Ortlieb (duurzame en waterdichte tassen van Duitse makelij) en Basil (stijlvolle, kleurrijke en praktische tassen).

Fietshelmen

Een helm kiezen kan best ingewikkeld zijn. Hij moet licht zijn, goed passen en afgestemd zijn op je gebruik.

Ontdek hoe je de juiste helm voor jou kiest of vraag advies in onze boetiek.

We verkopen vooral Abus-helmen voor stadsfietsen, maar we verkopen ook sporthelmen. We bestellen ook graag het model en de maat die je wilt.

Fietsgereedschap

Of het nu gaat om eenvoudig mechanisch onderhoud (bandenspanning, lekke band) of om meer geavanceerde reparaties en onderhoud, kom langs bij Pro Velo en profiteer van het waardevolle advies van onze mecaniciens.

Uitrusting en kleding voor fietsers

Een zadel, een regencape, metalen of gekleurde belletjes, een zadelbeschermer, een smartphonehouder voor aan het stuur: we hebben verschillende accessoires geselecteerd die je fietsritten aangenamer zullen maken.

Aarzel niet om onze fietsboetiek te bezoeken om alles met je eigen ogen te ontdekken…

Cadeaubon

Wil je een iemand een cadeau geven, maar heb je wat inspiratie nodig?
Profiteer van onze cadeaubonnen en laat de gelukkige zelf zijn.haar fietsuitrusting – of nieuwe fiets – kiezen ! Kom een kijkje nemen in onze boetiek !

Koop de cadeaubon online

Cadeaubon